Verrassend & Uniek

Klei & Porselein | Kunst & Gebruiksgoed

Cursussen & Workshops | Exposities & Verkoop

© 2019-2024 mimariekeramiek.nl | fotografie website: laura-visser.nl & Mi Marie Keramiek

Nieuws

­

 

Nieuwsbrief 28 december 2023

 

 

Wat een geweldig keramiekjaar!

 

Eind vorig jaar besloot ik om per 1 januari van dit jaar voor 100% als keramist verder te gaan. Een enorme stap die naar mijn idee echt noodzakelijk was om verder te komen in de keramiek. En niets bleek minder waar.

Met dank aan De Hazelaar in Soest heb ik mijn eerste eigen workshop ontwikkeld, ‘Bloemen maken van Porselein’. Deze workshop gaf ik voor het eerst op zaterdag 1 april. Dit was zeker geen grap maar wel de start van een enorm succes! Inmiddels is kan je ook op meerdere locaties een tweedaagse masterclass volgen.

De verhuizing deze zomer naar een mooi groot eigen atelier midden in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. Binnen een dag heb ik besloten deze ruimte te gaan huren, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Alles wat ik wil doen op één plek. Les geven, maken, stoken, exposeren en verkopen, het kan er allemaal.

 

En verder?

De druk bezochte exposities van afgelopen jaar,

Het verkochte werk dat ik bij diverse mensen thuis heb mogen afleveren,

Van lesgeven aan de Nederlandse Keramiekopleiding naar lesgeven aan de Gooise Academie,

De druk bezochte opening van mijn nieuwe atelier,

De MUURBLOEMPJES die nu ook met een eigen baklijstje te koop zijn

En de blije gezichten tijdens de eerste maatwerk workshops in mijn eigen atelier afgelopen maand.

 

Alles bij elkaar kijk ik terug op een enorm hectisch maar fantastisch jaar!

 

 

Extra data masterclass ‘Bloemen maken van Porselein’.

Het gaat hard met de inschrijvingen voor de masterclasses in januari en februari, daarom heb ik besloten twee nieuwe masterclasses te plannen:

Zaterdag 2 en zondag 3 maart van 10:00 tot 16:00

Zaterdag 30 en zondag 31 maart van 10:00 tot 16:00

 

Meer informatie:

Masterclass Bloemen maken van Porselein

 

Wil je in januari nog meedoen? Zorg dat je er snel bij bent, deze masterclass is bijna vol geboekt.

 

 

Nieuw: Workshop ‘Lekker Mokken’.

Naar aanleiding van de vraag naar een maatwerk workshop voor een groot gezin heb ik de workshop ‘Lekker Mokken’ ontwikkeld.

Onder mijn begeleiding maak je jouw eigen koffie-, thee- of soepmok. Je bouwt de mok met de hand op uit plakken klei. Heerlijk drie uur lang met de handen in de klei, even de gedachten op niets, gezelligheid.

 

Deze workshop is te boeken met jouw eigen groep, teambuilding met collega’s, gezelligheid met familie of vrienden etc.

 

Liever alleen of met z’n tweeën aansluiten bij een workshop? Dat kan ook:

Zaterdag 20 januari van 10:00 tot 13:00 uur

Zaterdag 10 februari van 10:00 tot 13:00 uur

 

Meer informatie:

Workshop Lekker Mokken

 

 

Langskomen in mijn atelier?

Ik heb geen vaste openingstijden, wanneer ik aan het werk ben op Oude Fabriekstraat 18 in Amersfoort is mijn deur open voor bezoek.

Wil je zeker weten dat ik er ben? Bel mij of stuur een bericht.
 

 

Ik kijk uit naar een mooi nieuw jaar waarin ik weer heel veel mensen blij kan maken met mijn keramiek en lessen in keramiek.

Voor nu ga ik eerst even anderhalve week niets doen en genieten met familie.

 

Een hele fijne jaarwisseling en een liefdevol en gezond nieuw jaar!

Liefs, Mary