Verrassend & Uniek

Klei & Porselein | Kunst & Gebruiksgoed

Cursussen & Workshops | Exposities & Verkoop

© 2019-2024 mimariekeramiek.nl | fotografie website: laura-visser.nl & Mi Marie Keramiek

Nieuws

­

 

Nieuwsbrief 26 januari 2024

 

Van hollen naar even bewust stilstaan tot weer rustig op stoom komen!

 

Na een zeer hectisch tweede halfjaar afgelopen jaar was het echt nodig om rustig te landen, even niets te doen, op adem te komen. Gezelligheid met familie en vrienden, heerlijk met de hond wandelen en een boek lezen. Fijn om even niets te moeten van mijzelf.

 

De tweede week van januari heb ik de boel weer rustig opgestart en besloten niet als een kip zonder kop weer te gaan rennen maar eerst een grove jaarplanning te maken.

Inmiddels staat de planning en heb ik echt heel mooi nieuws, want stilzitten gaan we dit jaar niet doen bij Mi Marie Keramiek!

Een Zomer vol Porselein!

 

Deze zomer organiseer ik meerdere meerdaagse masterclasses in mijn eigen atelier. Verschillende topkeramisten uit binnen- en buitenland komen naar Amersfoort om jou de fijne kneepjes van hun vak te leren. Alle masterclasses zijn gericht op porselein, dit varieert van de klassieke porseleinsoorten, tot gietporselein tot vlasporselein.

 

Stuiterend op mijn stoel kan ik meedelen dat de eerste data zijn geprikt, van 31 juli t/m 3 augustus komt de gerenommeerde Vlaamse keramist Guy van Leemput om jou in vier dagen alles te leren over het werken met vlasporselein. 

 

Meer informatie:

Masterclass Vlasporselein

 

Er lopen op dit moment meerdere gespreken voor de verdere invulling van 'Een Zomer vol Porselein'.

Masterclass ‘Bloemen maken van Porselein’.

 

De tweedaagse masterclass ‘Bloemen maken van Porselein’ in januari was een feestje! Er is vandaag prachtig werk uit de oven gekomen.

 

Er zijn voor de komende drie masterclasses nog plekken vrij, dus twijfelde je nog om mee te doen of wil je iemand meenemen? Inschrijven kan nog!

Zaterdag 3 en zondag 4 februari van 10:00 tot 16:00

Zaterdag 2 en zondag 3 maart van 10:00 tot 16:00

Zaterdag 30 en zondag 31 maart van 10:00 tot 16:00

 

Meer informatie:

Masterclass Bloemen maken van Porselein

Nieuwe cursus | 'Bloemen maken en klein bouwen met porselein'

 

Vanaf woensdagochtend 6 maart start ik een cursus van 8 wekelijkse lessen van 3 uur in 'Bloemen maken en klein bouwen met porselein'. Deze cursus geeft ik in mijn eigen atelier in Amersfoort.

In 8 lessen krijg je meer gevoel in de mogelijkheden en het werken met het prachtige pure, maar oh zo eigenwijze, materiaal porselein.

 

Meer informatie:

Cursus Bloemen maken en klein bouwen met porselein

Langskomen in mijn atelier?

 

Ik heb geen vaste openingstijden, wanneer ik aan het werk ben op Oude Fabriekstraat 18 in Amersfoort is mijn deur open voor bezoek.

Wil je zeker weten dat ik er ben? Bel mij of stuur een bericht.
 

 

 

Geniet van het weekend.

Liefs, Mary

Guy van Leemput